четвер, 5 вересня 2024 р.

Нові книги письменниці-краянки Ірини Вікирчак у Заліщицькій міській бібліотеці

 


       Наша талановита землячка Ірина Вікирчак – авторка і співавторка, перекладачка низки цікавих поетичних і прозових книг, членкиня Українського ПЕН,  – разом зі своєю чарівною сестрою Лесею, яка працює в туристичній сфері Заліщанщини, загостила у міську центральну публічну бібліотеку.


       Під час позитивноемоціної зустрічі з працівниками книгозбірні в Інтернет-центрі та відділі абонементу для дорослих гостя із далекої Індії J поділилася своїми творчими планами, щиро відповіла на запитання про заморську країну.



       І.Вікирчак подарувала для читачів бібліотеки нові книги зі своїми автографами: українсько-польську «Листи з Калькутти» (Із серії «Бібліотека поезії України «Перед  лицем війни»), українсько-німецьку «Альгометрія» та книжку, написану 48-ма жінками для жінок «Про що вона мовчить», співавторкою якої є пані Ірина.

      У фондах нашої бібліотеки вже є книги, подаровані авторкою раніше: поетичні збірки «Розмова з ангелом», «Потяг часу: Чернівці – Прага – Відень», «Альгометрія», її переклад з англійської мови роману Поли Мак-Лейн «Паризька дружина», а ще збірники «Перші ластівки» та «Це зробила вона», де представлені поезія та проза письменниці.


       Заліщицька бібліотека тісно співпрацює з пані Іриною щодо проведення цікавих презентацій видань, знайомства з різними сучасними авторами та їхнім доробком. Бажаємо нашій чудовій землячці нових книжок, творчих злетів!

Немає коментарів: