вівторок, 29 червня 2010 р.

Відвідайте сайт Товстенської бібліотеки

Ольга Тракало



Користувачі глобальної мережі Інтернет, уродженці Товстого і всі ті, хто цікавиться його історією, прагнуть більше дізнатись про сучасне життя, тепер зможуть відвідувати сайт Товстенської бібліотеки http://library-tovste.at.ua/

Нещодавно товстенські бібліотекарі разом із працівниками Заліщицької центральної районної бібліотеки створили веб-сайт Товстенської книгозбірні.

Цікаву інформацію про Товсте від минулого і до сучасного описали у рубриках: «Наше рідне селище», «Товсте сьогодні», «Наша книгозбірня», «Відомі краяни», «Пам’ятки архітектури та культури», «Події з історії Товстого» та інші.

У 2003 році за сприяння Посольства США в Україні відкрито інтернет-центр у бібліотеці. З тих пір багато мешканців уже користуються новою послугою. Доступ до інтернету – безкоштовний. Тут діти і молодь опановують навики користування комп’ютером, черпають інформацію для навчання і проводять дозвілля. Дорослі - використовують можливості листування електронною поштою, знайомляться з інтернет-ресурсами при допомозі бібліотекарів.

Уже тепер до ресурсів глобальної інтернет-мережі належить і сайт Товстенської бібліотеки, а його автори чекають відгуків та пропозицій на гостьовій сторінці, яку просять відвідати.

1 коментар:

Unknown сказав...

Вітаю Вас шановні колеги !Ваш центр відкриє не тільки нові можливості для Вас , а й для читачів. У Коростенській міській бібліотеці у рамках програми "Бібліоміст" проходять навчальні курси по освоєнню глобальної мережі Інтернет. Зараз ми бачимо себе в іншому світі надання нових послуг користувачам. Тож побільше Вам цікавих та вдячних користувачів.