четвер, 15 вересня 2011 р.

«Соколята – учасники відкриття VII Київської міжнародної книжкової виставки»


Зразковий ансамбль «Соколята» добре відомий у нашому краї. Його учасники - учні загальноосвітньої школи І-ІІ ст. села Дзвиняч нашого району і колишні учні школи, тепер уже студенти Заліщицького агроколеджу ім. Євгена Храпливого ВСП НУБіП.

Нещодавно на запрошення Державного комітету телебачення і радіомовлення України «Соколята» брали участь в урочистій церемонії відкриття VII Київської міжнародної книжкової виставки-ярмарок у центрі духовного та культурного співробітництва «Український Дім».

Наші краяни – активні читачі бібліотек із захопленням розповідають про книги, які представили на виставці 112 видавництв, серед яких не тільки українські видавці, але й із зарубіжжя.

Передачі з місця події транслювали різні телеканали і, звичайно, жителі села Дзвиняч та й багато заліщан побачили серед учасників книжкового дійства у Києві наших юних співаків.
«Соколята» виконали пісню на слова О.Кононенка, музику Є. Жилінського «Весела пісня», а також українські народні пісні.
Молоді краяни мали можливість поспілкуватись із ведучою, Народною артисткою України Наталією Сумською, письменником Борисом Олійником, організаторами виставки, зокрема із Олександром Кононенком, директором департаменту видавничої справи та преси Держкомтелерадіо України.
На черговому засіданні Клубу творчої молоді, який діє у Заліщицькій центральній бібліотеці, учасники міжнародної книжкової виставки поділяться враженнями, думками із своїми ровесниками про участь у пам’ятній для них події.

Немає коментарів: