понеділок, 8 жовтня 2012 р.

Уклін Вам, рідні, і довічна шана



         Шанобливо  відзначили День людей похилого віку працівники центральної районної бібліотеки.
          1 жовтня  у Заліщицькому обласному госпіталі інвалідів війни  та реабілітованих провели  мистецьке свято «Добром людей серця зігріті».
         Слова вдячності і шани адресували ведучі – Марія Рудик і Світлана Пукіш  учасникам урочистостей. Адже  у кожного із присутніх у залі людей   свої життєві дороги і незвичайні долі. Чимало труднощів довелось пережити на віку,  адже у їх життєвих біографіях -  роки війни і нелегкі післявоєнні дні.                
          Зустрічі із молоддю викликають у цих людей  надзвичайну  радість. Пісенний віночок  підготували працівники районного будинку народної творчості - учасники вокального тріо «Терноцвіт»: Ігор Федірко, Роман Бодьо та Ігор Витрикуш і  жіночого  тріо «Лілея» - Ольга Ковбасенко, Ганна Навізівська та Галина Дідик, які виконували журливі і радісні пісні.
         Щиро  аплодували їм винуватці святкового зібрання,  а дехто із залу навіть підтримував пісенні мелодії веселим співом. Бо в тих піснях їх молодість, спогади і розрада. Молоді виконавці  під час цього  виступу вирішили  розширити заздалегідь запланований  репертуар, співали й на замовлення.
          З вітальним словом звернувся Володимир Іванович Демчук – начальник обласного госпіталю. Ольга Тракало – директор  централізованої бібліотечної системи  подякувала усім за життєву мудрість,  яку так щедро  передають люди похилого віку,  ветерани війни і праці, наші дорогі батьки та матері  і закликала до виконання величної пісні – побажання «Многії літа».
        Із залу була виголошена  пропозиція заспівати «Ще не вмерла Україна» -  пісню, що стала державним гімном. Дзвінко і велично співали цю пісню усі разом.
      В той день  у госпіталі люди продовжували співати пісні аж до вечора,  але уже не в залі, а на подвір’ї закладу. Тому радіємо, що вдалося нам подарувати хвилини радості тим, хто заслуговує нашої вдячності, поваги і опіки.

Немає коментарів: