пʼятницю, 8 лютого 2013 р.

Юний співак Роман Сасанчин – уродженець нашого району



Нещодавно уже тепер  відомий в Україні юний співак Роман Сасанчин із села Садки нашого району  відвідав Інтернет-центр Заліщицької центральної районної бібліотеки і   поділився  радістю  своїх перемог.
        10-річний хлопчик  у січневі дні вперше дебютував на  великій сцені, виступив у столичному Палаці «Україна» та  зірвав овації кількатисячної київської вибагливої публіки.
        Як  кажуть, не було щастя, та нещастя допомогло. І ця  народна мудрість відображає ситуацію, яка склалася зараз у житті  Романа  Сасанчина. До речі,  він був одним із перших дуже  талановитих дітей, якого  так несправедливо «відсіяли» на «сліпих» прослуховуваннях. Глядачі досі дивуються, чому жоден із тренерів не відреагував на його прекрасний голос.
          Але  судді, мабуть, були самі шоковані власною поведінкою. Олег  Скрипка тоді пообіцяв,  що  обов’язково підготує з хлопчиком  спільний проект. І обіцянку дотримав  -  у  рамках великого сольного концерту українського скрипаля-віртуоза Василя  Попадюка Роман  Сасанчин разом із Олегом Скрипкою виконав «О sole mio» ( «Моє сонце» – неаполітанську пісню, написану в 1898 р. Едуардо Капуа  на слова Джованні Капурро).
         Взагалі, наступного дня після виходу програми на  адресу каналу 1+1 та проекту «Голос. Діти» з усіх кінців України почали надходити творчі пропозиції  для Романа.
        Бажання допомогти 10-річному таланту виявили меценати, продюсери та керівники різних навчальних закладів музичного спрямування.
        Романом зацікавилися  в далекій Італії і хочуть запросити його на дитячий музичний конкурс EURO-KIDS. У той  же час юний  співак радіє підтримкою Олега Скрипки, який обіцяє працювати з ним і надалі.

Немає коментарів: