четвер, 16 квітня 2015 р.

Спішу відкрити людям серце, несу свою любов, надію і тепло



     Чергове засідання Клубу творчої молоді, що діє у центральній районній бібліотеці відбулося у березні і було присвячене Дню поезії.
     Поезія покликана хвилювати, давати насолоду, плекати високі почуття, збагачувати духовно. «Спішу відкрити людям серце, несу свою любов, надію і тепло» - такою була назва поетичної зустрічі. Поезія – це не тільки вірші, як дехто вважає, це спосіб світосприйняття, а виразні засоби мови поезії збагачують мовлення людини, допомагають спілкуванню, розширюють кругозір, про це вела мову керівник клубу, бібліотекар юнацького абонементу Лілія Вонс.
     Багато із присутніх у той день читали поезії Тараса Шевченка, Ліни Костенко, Ганни Чубач, Володимира Хом`яка, Наталі Волотовської та інших.
    Бойчук Оксана, Коханюк Ірина, Андрущак Катерина (ЗОШ №2), Візер Ірина (гімназія), Головецька Мар’яна, Вейван Тамара, Іваницька Іванна (ЗОБНРЦ), - ці юні шанувальники поезії розвивають у собі здатність до мистецтва декламування, де основою є здібність розуміти, відчувати й відтворювати красу поезії.
    Знайомлячись з творчістю поетів, ми мали унікальну можливість побути з думками авторів, відкрити для себе їх внутрішній світ та настрій.
    Фреяк Юля та Війтюк Аліна (ЗОШ №1) розповіли про свої захоплення і уподобання та представили картини і малюнки на огляд присутніх.
    Зустріч юних була доповнена викладкою збірок поезій членів Клубу творчої молоді та місцевих авторів. 

Немає коментарів: