четвер, 16 квітня 2015 р.

Заліщицька районна газета: 75 літ у мас-медійному просторі країни



    Впродовж лютого-березня 2015 року в центральній районній бібліотеці експонувалась виставка «Заліщицькій районній газеті – 75». З історичними публікаціями знайомились читачі бібліотеки, жителі району.

   А 26 березня у бібліотечній вітальні «Літературні зустрічі» проведено урочини «Заліщицька районна газета: 75 років у мас-медійному просторі країни», які бібліотекарі готували разом із редакційним колективом.

   У вступному слові директор ЦБС Ольга Тракало наголосила, що вже багато років наша районна газета є не лише інформатором, але передусім – співрозмовником. Покоління жителів району називають з любов’ю газету «животворним  краєзнавчим джерелом», яка інформує нас про важливі, цікаві події, розповідає про успіхи, інколи і про невдачі, розмірковуючи про високе, не забуваючи про буденне, повертає у спогади про минуле, читаємо тут про мрії та задуми на майбутнє.

   Наша районна газета – це літопис життя Наддністрянського краю. 75 років – це майже 8400 номерів газети. Щорічно 52 рази часопис відчиняє двері читацьких осель.

   Бібліотекарі Галина Балицька та Лілія Вонс коментували слайди із підготовленої теперішнім редактором газети О. Дяків презентації, з історії районної газети та її творців.

Більше про це можна дізнатись
на сайті ЦБС

Немає коментарів: