понеділок, 18 липня 2016 р.

Філософія життя



Славна талантами Заліщанщина, яка, напрочуд, багата на творчі імена сучасників.

Днями Заліщицька центральна районна бібліотека отримала в дарунок від автора книгу «Філософія життя» - уродженця села Зозулинці нашого району Івана Козака.

 «Філософія життя» - це короткий віршований та прозовий підсумок літературної діяльності Івана Романовича, який тепер проживає у Заставні Чернівецької області. Збірка вийшла в Чернівецькому видавництві «ДрукАрт» у 2016 році, тиражем – 300 примірників.

Це перша поетична збірка автора. В ній тісно переплітаються теми любові і дружби, честі й гідності, життєвої мудрості і віри в щасливе майбутнє Української держави.

Доповнює збірку розповідь про батька – щирого українця, учасника Другої світової війни, людину непростої долі, яка, попри всі життєві випробування, змогла вистояти.

Презентація збірки відбулась у Заставнівській районній бібліотеці 12 липня 2016 року. Щирі слова побажань адресували автору шанувальники Слова із Чернівців, представники Застанівщини – колеги-викладачі ВПУ №24, волонтери, знайомі.

Від бібліотечної спільноти Заліщицького району слова привітань адресували винуватцеві творчого дійства Ольга Тракало, директор Заліщицької районної централізованої бібліотечної системи і Ольга Вівчар – ветеран бібліотечної справи, в минулому завідувач Зозулинської бібліотеки-філії, яка передала трудову естафету своїй дочці Тетяні Юрчук, що тепер завідує бібліотекою в Зозулинцях, у рідному селі Івана Козака.

У складі делегації від Заліщанщини були також друзі автора, однокурсники, члени його дружньої родини.

Немає коментарів: