середу, 2 листопада 2016 р.

У Клубі молодого підприємця


Нещодавно у Клубі молодого підприємця, що діє у Заліщицькій центральній районній бібліотеці, відбулось чергове засідання на тему: "Молодіжне лідерство - один із чинників розвитку підприємництва і самоврядування".
  Ведучий засідання  Йосип Йосипович Децовський, заступник голови просвітянського осередку Заліщицького агроколеджу ім. Є. Храпливого і заступник голови Громадської ради ЦБС організував студентів агроколеджу та учнів Вищого професійного училища, учасників засідання на цікаву розмову про особливості лідерських якостей молоді та участь кожної молодої особи у громадському житті і в сучасних процесах економічного розвитку і державотворення України.
   Михайло Миколайович Долотко -керівник ПОП "Золота нива" у селі Буряківка нашого району, якого ми запросили до участі в обговоренні важливого питання, розповів про свої роки трудового зростання і про результати господарської діяльності. 
   Своє трудове життя Микола Михайлович розпочинав із обов'язків працівника колективного господарства, водія, бригадира, а потім вже поєднував із заочним навчанням, здобуваючи сільськогосподарський фах, очолив сільськогосподарські колективи спочатку у Зозулинцях, а вже потім у Буряківці.
   Дбайливий господар, трудовий стаж якого складає 44 роки, акцентував увагу молоді на таких людських цінностях як знання, вміння любити землю і свою професію, бажання вчитися і поважати людей. А ще М. М. Долотко розповів про те, що робиться в їхньому селі для молоді, сельчан, і якою важливою є участь молодих людей сьогодні і в майбутньому в забезпеченні соціально- культурного розвитку громади,  кожного населеного пункту і Української держави.
 
Молодь отримала  повчальний урок від досвідчених людей про важливість активної їх участі в громадському житті і самоутвердженні для успішного  досягнення життєвої мети.

Немає коментарів: