середу, 21 червня 2017 р.

Заліщики чекають гостей!


  3-7-го липня у Заліщицькому районі V-а Всеукраїнська літня школа адвокації для бібліотекарів "Адвокація в стилі Еко", яку організовує Українська бібліотечна асоціація.
   Працівники бібліотек Заліщицького району готуються гідно зустріти поважних гостей з різних областей, міст і сіл України, з якими поділимось досвідом бібліотечної роботи, обговоримо спільні завдання на майбутнє.
   Ми посадимо у Заліщиках "Дерево УБА", яке буде символізувати наші добрі справи і задуми на успішне майбутнє.
   Тематичні екопленери, адвокаційні бібліобрифінги, польові бібліодослідження і екологічні експедиції, екскурсії і бібліотечні посиденьки, відвідини бібліотек району, зустрічі з представниками влади, громадськими активістами - усе це неповний перелік запланованих заходів.
   До зустрічі учасників Школи готуються не тільки у центральній районній бібліотеці, де будуть проводитись заняття, але й працівники районної бібліотеки для дітей, Синьківської і Добрівлянської бібліотек-філій ЦБС, Синьківської ЗОШ і-ІІІ ступенів і Заліщицького агроколеджу ім. Є. Храпливого, відбудуться зустрічі з дітьми, які відпочивають у дитячому оздоровчому закладі "Ромашка" і оздоровлюються в Заліщицькому обласному дитячому санаторії.
  Наші колеги  бібліотекарі подорожуватимуть річкою Дністер, відвідають заказники, урочища, неповторні природні місця нашого краю.
   5-го липня вшануємо разом із громадськістю краю імена мужніх українців із Поділля, Буковини і Покуття, які стали жертвами політичних репресій і були скинуті з вагонами у річку Дністер 5 липня 1941 року.
   Очікуємо наших гостей у Заліщиках з 3-го липня 2017 року.

Немає коментарів: