вівторок, 11 вересня 2018 р.

Віртуальний екскурс в історію



На таку тему в Інтернет-центрі Заліщицької центральної районної бібліотеки проведено віртуальний екскурс для користувачів, учнів обласного багатопрофільного навчально-реабілітаційного центру, який діє у Заліщиках.
            Бібліотекар Ольга Титор, демонструючи слайди про шлях книги від найдавніших часів до сьогодення, розповіла цікаві факти, провела дітей-старшокласників історичними лабіринтами. На конкретних прикладах організатор бібліотечного заходу демонструвала важливість людського винаходу, пов’язуючи давнє із сучасністю, надаючи перевагу друкованим виданням.
Колись люди читали з глиняних табличок, скрижалів, писали на папірусі, на шкірі тварин. Згодом людство винайшло папір. Тепер світ переходить на новий етап розвитку, тому актуальними стають і електронні книги.
Багато людей продовжують ходити до бібліотеки, брати улюблені книжки. Адже це не тільки книгозбірня, але й місце, де можна цікаво провести час із друзями, завести нові знайомства. Тут організовуються цікаві тематичні заходи, перегляди кінофільмів, засідання клубів за інтересами, презентації друкованих видань, зустрічі з авторами, обговорення життєвоважливих питань.
«Якщо мрієш стати людиною – читай книгу», – так писав письменник, педагог Василь Сухомлинський.
Тож гостинно запрошуємо всіх до бібліотеки!

Немає коментарів: