пʼятницю, 3 березня 2023 р.

День письменник


Той, хто не сподівається мати мільйон читачів, не повинен писати ані рядка.
Йоганн Гете.
Щорічно 3 березня відзначається Всесвітній день письменника (World Day of the writer). Повна назва цього свята Всесвітній день миру для письменника. Це свято людей, які вміють перетворювати свої думки в красиві слова, створюють справжні бестселери і підкорюють мільйони читачів.
Його святкують у багатьох країнах світу, а в Україну воно прийшло завдяки зусиллям громадських діячів, передусім українській письменниці Лариси Ніцой.
«Золоті письменники України» — українська літературна відзнака започаткована у 2012 році. Відзнака вручається українським письменникам-романістам, які видали твори українською мовою тираж понад 100 тисяч примірників за період від початку 2000-го року до теперішнього часу. Цю нагороду отримали вже більш як п’ятдесят майстрів пера. Читачі та працівники бібліотеки щиро вітають всіх причетних до цієї непростої справи зі святом! Нехай кожен день до Вас приходить натхнення, щоб чудові задуми і світлі думки миттєво перетворювалися в рядки захоплюючих історій, щоб серце зігрівала любов, а душу — добрі слова і побажання від шанувальників.
А наших любих читайликів чекаємо на вул. С.БАНДЕРИ,66, де кожен зможе вибрати собі книгу до смаку. Адже любов до читання виховується з дитинства і починається саме в дитячій бібліотеці.
Читати не шкідливо — шкідливо не читати!
Читайте зі смаком!
Читайте книги!



Немає коментарів: