середу, 8 липня 2015 р.

Бібліотека – центр інформації

Голіградська бібліотека-філія є  центром  інформації  та дозвілля для мешканців села. Тут затишно, привертають увагу книжкові виставки, викладки літератури.
 

Старається привернути увагу людей  до книги і до знань нещодавно призначена на посаду бібліотекаря  Галина Іванівна Яловіцька. 

        Бібліотекар  провела  правовий калейдоскоп «Зустрічі із Законом», під час якого молодь села  мала нагоду глибше пізнати  правові аспекти,  які прописані у Конституції України і українському законодавстві. 


     Корисно було  дізнатись про права молоді, які гарантує Конституція України. А юні читачі  бібліотеки  стали учасниками  правознавчого  бібліотечного заходу «Правові сходинки: Є обов’язки у тебе, їх виконувати треба».  Діти з цікавістю  слухали бібліотекаря,  яка у доступній формі  донесла до них інформацію  про  Основний Закон – Конституцію України,  ознайомила із книгою для дітей «Я – громадянин України», про права та обов’язки дітей у сім’ї,  а також про обов’язки  батьків у вихованні дітей.  Читачі-учні ознайомились із збірниками Законів України, публікаціями в пресі на  цю тему.


        Доречно зазначити, що Галина Іванівна має юридичну освіту і це дає їй можливість професійно донести до молоді  і дітей  цікаву та корисну  правознавчу інформацію.


        Усі жителі села можуть отримати інформацію  та поради  у сільській бібліотеці, а також провести цікаво дозвілля.

Немає коментарів: