понеділок, 25 квітня 2016 р.

День професійного спілкування


    

В читальній залі центральної районної бібліотеки  відбувся день професійного спілкування  бібліотечних працівників району.
       Із Зверненням  Тернопільського обласного відділення  Української бібліотечної асоціації до керівників владних структур та органів місцевого самоврядування щодо  організації  надання  бібліотечних послуг  в умовах  об’єднаних територіальних громад ознайомила працівників бібліотек району  директор Заліщицької ЦБС  О. Й. Тракало.
        Аналіз діяльності бібліотечних установ у І кварталі 2016 року  провела завідувачка відділу  інформаційно-бібліографічної та методичної роботи
О. А. Калінка.
        Г. І. Заянчковська,  бібліотекар районної бібліотеки для дітей інформувала про проведення Тижня  дитячого читання у бібліотеках системи,   яка також ознайомила з умовами Всеукраїнського конкурсу  дитячої творчості:  «Мрії  про Україну: дитячий погляд». 
        Про   стан облікових документів та роботу з   книжковими фондами у бібліотеках системи інформувала  зав. сектором обробки літератури
В. Р. Брєєва.
        Бібліограф районної центральної бібліотеки  М. В. Рудик  ознайомилась та обговорила з  бібліотечними працівниками  стан  ведення  краєзнавчих  і систематичних  картотек, ведення  опису  газетних  і журнальних статей.
        У поточних питаннях  розглядались різні   аспекти діяльності  бібліотечних установ району.  

Немає коментарів: