понеділок, 25 квітня 2016 р.

Кіновечір у бібліотеці



У Заліщицькій центральній районній бібліотеці відбувся кіновечір, учасники якого переглянули кіноальманах «Роздоріжжя» - захоплюючі історії про людей, що йдуть своєю дорогою і намагаються змінити її маршрут.

У фільмах команди молодих кінематографістів та медійників громадської організації «Сучасне Українське Кіно»: «Кінотеатр Україна», режисер Максим Мадонов; «Qara» - Новруз Хікмет;  «Знеболювальне» - Валерія Сочивець; «Seni Seven» - Наріман Алієв, прослідковується прагнення молоді перетворити хаотичний кінематографічний процес в Україні на індустрію, що активно і цілеспрямовано розвивається та досягає нових рівнів естетичної і технічної якостей.
Організатори кінодійства у бібліотеці – ГО «Інститут культурного менеджменту», ГО «Півострів змін», за підтримки Заліщицької міської ради та БФ «Громадські ініціативи».
Модератор заходу - Мар`яна Палагнюк, прес-секретар міської ради організувала опитування учасників кіновечора, щодо потреби організації кінопереглядів у Заліщиках.

Учасники кіновечора у бібліотеці мали можливість ознайомитись із тематичними виставками, добіркою нових книжкових надходжень.    

Немає коментарів: