середу, 15 червня 2016 р.

З поклоном рідній батьківській землі



 Звернення

    Шановні уродженці Заліщик, колишні мешканці чудового міста над Дністром!
   16-17 липня 2016 року у місті Заліщики, що на Тернопіллі, відбудуться урочини з нагоди відзначення 250-ліття надання Заліщикам Магдебурзького права.
    Впродовж чвертьтисячолітнього віку мешканці нашого рідного міста творили славну його історію. Про це читаємо у книгах, знайомимось з історичними музейними реліквіями та архівними документами, черпаємо інформації з родинних спогадів заліщан.
    До цієї історичної події бібліотекарі ініціюють збір спогадів людей, які народились, проживали колись у Заліщиках, а тепер зберігають ці спогади у пам’яті, проживаючи у різних містах і селах України та країн світу, для створення великої книги спогадів і побажань «Мої рідні Заліщики».
   Ми дуже хочемо разом із вами, не байдужими людьми, створити цю книгу для теперішніх і майбутніх заліщан.
   Сподіваємось, що знайдеться у Вас час, щоб написати сторінку зі своїми спогадами про Заліщики, з власними побажаннями рідному містові і заліщанам.
   Просимо надіслати до 15 липня 2016 року свої спогади, чи Ваших рідних, друзів, знайомих, при можливості і фотосвітлини на адресу Заліщицької центральної районної бібліотеки:
48600, Центральна районна бібліотека
м. Заліщики
Вул. С. Бандери, 66
Тернопільська обл.
Україна


Директор бібліотеки Ольга Тракало
Email:  olgalibt@gmail.com
Контактні телефони: 0355422007, або 0355421007

Чекаємо приємних спілкувань і відомостей від Вас, шановні заліщани, які обов’язково внесемо до цієї книги і забезпечимо ознайомлення з ними усіх бажаючих учасників урочин.  

Немає коментарів: