середу, 20 лютого 2019 р.

Бібліотекарі обговорили плани на майбутнє


На черговій виробничій нараді, яка відбулася  нещодавно  в центральній районній бібліотеці,  бібліотекарі  книгозбірень району обговорили  основні завдання діяльності у 2019 році.
     З інформацією про діяльність бібліотечних установ  у 2018 році  і пріоритетні напрямки роботи  у 2019 році  виступила  Ольга Йосипівна Тракало – директор Заліщицької  РЦБС.
   Завідувачка відділу інформаційно-бібліографічної та методичної роботи Орися Калінка акцентувала увагу на провадження електронної звітності  ЕСМАР у 2018 році та планові завдання на 2019 рік.
    Олександра Топольницька – завідувачка  районної бібліотеки для дітей  розповіла про дитячі конкурси, які будуть проводитись  у 2019 році і наголосила  на  важливості бібліотечного обслуговування дітей і  формування їх читацьких  інтересів.
   Завідувачка  сектору обробки та комплектування літератури Віра Брєєва  інформувала про роботу з бібліотечними фондами і про  стан проведення  переобліків у бібліотеках-філіях, переведенню книжкових фондів на УДК, а також звернула увагу  та ведення  облікових документів у бібліотечних установах.
   Працівники бібліотек району  організували інформаційний калейдоскоп  з інформаціями  про  проведені заходи  впродовж січня  і лютого  2019 року.

Немає коментарів: