вівторок, 7 липня 2020 р.

Духовний провідник українського народу


До 155-ої річниці від дня народження Митрополита Андрея Шептицького у бібліотеках району організовано книжкові виставки та викладки літератури, підготовлено списки та веб матеріали, які пов’язані із пам’яттю  про Мойсея українського духу.

         Серед книг, які розкривають нам життєвий і духовний шлях Андрея Шептицького, пастиря, богослова, вихователя, провідника, святителя і мецената, дипломата і святого учителя віри Христової, у центральній районній бібліотеці експонуються і цікаві діаспорні видання, ілюстровані календарі та буклети, матеріали ювілейних конференцій і заходів, присвячених Митрополиту.
         Щоразу звертаємось і до прикладу з історії заліщан про благословення Митрополитом у львівському храмі Святого Юра учасників заліщицького хору, який у 1942 році брав участь у конкурсі хорів Галичини в Львові, присвяченому ювілею Миколи Лисенка.

         Життя, боротьба і титанічна праця Митрополита Андрея Шептицького будуть підтримувати кожного з нас у вірі на краще майбутнє нашої Вітчизни і українського народу.

Немає коментарів: