вівторок, 1 грудня 2020 р.

Вітання з нагоди професійного свята

  

          З нагоди професійного свята - Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва - до бібліотеки завітали заступник голови Заліщицької РДА Михайло Демчук, керівник апарату Володимир Лилик і головний спеціаліст відділу організаційної роботи Галина Макарик та головний спеціаліст сектору культури, молоді і спорту Людмила Папушко
         Грамоту Заліщицької районної державної адміністрації вручив Михайло Демчук директору ЦБС Ользі Тракало. Колектив працівників Заліщицької централізованої бібліотечної системи нагороджений за сумлінну творчу працю, високий професіоналізм, вагомий внесок у розвиток культури району.

         Цього ж дня у Заліщиках презентували 17-ий Міжнародний фестиваль документального кіно про права людини Docudays UА, який представив координатор Олександр Степаненко.
           Учасники заходу переглянули стрічку програми «DOCU/ХІТИ» «За кордоном» режисерки Сон-А Юн. Фільм висвітлює питання сучасного рабства в глобалізованому світі, оповідаючи історію жінок, які змушені їхати за кордон працювати хатніми робітницями та няньками. Водночас на перший план виходять рішучість, сестринство та стоїцизм героїнь стрічки.
            Сюжет фільму викликав хвилювання та зацікавлення.

 

Немає коментарів: