середу, 5 січня 2022 р.

Новий рік почався з Різдвяних подарунків!

 

 

 
Новий рік почався з Різдвяних подарунків! За сприянням друга бібліотеки Йосипа Децовського Заліщицька міська бібліотека напередодні Різдва отримала авторський дарунок Михайла Андрусяка книгу "Колиска велетнів".

Це 10-та книга із циклу "Народжені для безсмерття", попердніх девять книг цього циклу в бібліотеці вже є. Документально-художня повість в основі якої розповіді генерал-хорунжого Василя Кука, доповнені архівними матеріалами, витягами з тогочасної преси, як європейської, так і американської, а ще- московської. Проте десята книжка циклу відрізняється від інших величиною географічного засягу. В розпалі Друга світова...
Книжка стане корисною для кожного, хто переймається українською минувшиною і будучиною, хоче знати правдиву історію Другої світової війни.
Щиро дякуємо за подарунок Михайлу Андрусяку, Йосипу Децовському. Хай Різдво у вишиванці, розбудить Вас щасливо вранці! І принесе у Вашу хату, радість й усмішок багато. Бажаємо постійного припливу сил і енергії, невичерпного джерела натхнення і наснаги в житті.

Немає коментарів: