середу, 1 жовтня 2014 р.

Урочистості з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек



    30 вересня 2014 року відбулись урочистості у Заліщицькій центральній районній бібліотеці під девізом:
  «Бібліотек@ - територія єдності».
 
    Бібліотечні працівники району з вдячністю приймали вітання і побажання Бориса Івановича Шипітка, голови Заліщицької районної державної адміністрації, Василя Федоровича Лопушняка, заступника голови районної ради, Володимира Станіславовича Бенев`ята, міського голови, Оксани Миколаївни Безушко, начальника відділу культури, національностей та релігій, Ярослава Васильовича Гринишина, голови райкому профспілки працівників культури району, які прибули на зустріч і у своїх виступах позитивно оцінювали роботу бібліотечних установ та колективу бібліотекарів району.
     В цей день ми отримали в нагороду – грамоту Заліщицької районної державної адміністрації і районної ради за сумлінну працю, зберігання та відродження культурних, духовних надбань, популяризацію рідного слова, інформаційне обслуговування мешканців району, а також дарунки. 
     Від імені читачів нас привітали Йосип Децовський і Наталія Крок – члени громадської ради, що діє при бібліотеці. Ірина Олексіївна Ковальчук, дружина письменника вручила книгу-дилогію «Ростиславичі. Отрок князя Василька» Петра Ковальчука.
    Бібліотекарям-ювілянтам з нагоди дня їх народження вручила квіти голова профспілкової організації бібліотечних працівників Галина Заянчковська.
    Про бібліотечні справи району інформувала Ольга Тракало, директор Заліщицької централізованої бібліотечної системи.
      Зважаючи на сучасні події на сході України, де на захисті єдності, миру і безпеки стоять наші рідні захисники Вітчизни, які донедавна ще були активними читачами бібліотек, бібліотекарі зібрали для них теплий одяг, продукти харчування, солодощі, які передали до районного штабу національного спротиву. Надіємось, що зігріють їх і тепло наших сердець, і по-особливому важливе спільне бажання найшвидшого закінчення воєнних подій, військових протистоянь, а також жаданого миру, злагоди і єдності. 

Немає коментарів: