середу, 13 травня 2015 р.

Про виставку «Разом»




Бібліотекарі  Заліщанщини  відвідали виставку  «Разом».

 Нещодавно працівники бібліотек  Заліщицької ЦБС знайомились із матеріалами виставки  «Разом», яка  функціонувала з 22 квітня  по 8 травня 2015  року  в  Заліщицькій державній гімназії.


Ми з цікавістю переглянули матеріали  виставки «Разом», яка створена Конгресом Національних громад України та громадською організацією "Київський освітній центр "Простір толерантності" у співпраці з Будинком Анни  Франк (Нідерланди) та за фінансовим  сприянням програми  МАТРА – про сучасність та історію національних  громад України.

Уважно  слухаючи  наших юних   екскурсоводів – гімназистів, ми зазирнули в життя  молоді, почули   думки про свою родину, про людей різних національностей ( вірмени, греки, українці,  кримські татари,євреї,  роми, росіяни, румуни, угорці, болгари, німці, біженці та  шукаючі  притулку як  соціальна група), які  розповідають про своє життя в Україні.
Інтерв’ю  з молодими  людьми   доповнюється історичною  інформацією. Кожна пара  персонального та історичного  стендів створюють єдине «дерево».

Для нас, працівників  бібліотечних установ,  які  особливу увагу приділяють  обслуговуванню молоді,  залученню  її  до  читання та активної участі у громадському  житті – це важливий,  зібраний та цікаво оформлений  матеріал, який  будемо використовувати  у роботі.

Немає коментарів: