понеділок, 6 березня 2017 р.

Бібліотекарі обговорили важливі завдання


  У центральній районній бібліотеці відбулась виробнича нарада  працівників бібліотечних установ району.


 Про Лист Міністерства культури України «Щодо  дотримання культурних прав і свобод громадянина», матеріали Стратегічної  cесії, яка відбулася у Києві щодо  децентралізації  у сфері культури  та завдання  бібліотек системи  для якісного обслуговування мешканців населених пунктів району інформувала директор Заліщицької ЦБС Ольга Йосипівна Тракало.
 Працівники бібліотек обговорили важливі завдання  та інформували  про стан справ  у бібліотеках-філіях централізованої бібліотечної системи району.
 Методичні рекомендації щодо організації  та проведення заходів для відзначення 203-річниці  від дня народження Тараса Шевченка, 100-річчя Української Центральної Ради, а також  для проведення  Всеукраїнського Тижня дитячого читання у бібліотеках системи  надавали  працівники центральної бібліотеки О. А. Калінка, С. І. Пукіш, О. І. Топольницька.
 Про важливість організації еколого-просвітницької діяльності  у бібліотеках району вів мову Олександр Костянтинович Вікирчак, науковий працівник НПП «Дністровський  каньйон», який також інформував про  проект  ПАТ «Укргідроенерго» –  будівництво 6-ти гідроелектростанцій на Дністрі  на території  трьох областей і, зокрема,  у Заліщицькому районі,  давав  відповіді на запитання.  
 Йосип Йосипович Децовський, науковець,  заступник голови  громадської ради при ЦБС  акцентував  увагу на питаннях  просвітницької діяльності бібліотек, важливості обміну  досвідом роботи  з колегами  із сусідніх областей.

Немає коментарів: