пʼятницю, 5 січня 2018 р.

Хай Різдво у вашу хату принесе добра багато

Святкуючи Новий Рік, Різдво Христове, щиро вітаємо і бажаємо добра усім благодійникам наших бібліотек, читачам,  керівникам організацій та установ району, підприємцям, духовенству, творчій інтелігенції, громадським активістам,  які дбають про бібліотеки і підтримують їх фінансово та духовно.
    Рік 2017-ий був плідним на добрі справи для бібліотечної галузі району. Ми відчули підтримку від багатьох,  небайдужих до культури, просвітницького життя мешканців району, уродженців краю, представників влади та підприємницьких структур, які відгукувались на наші прохання, були активними учасниками бібліотечних заходів.
    За сприяння сільської голови Угриньківців Любові Федорівни Гарвасюк  проведено ремонт у приміщеннях Угриньківської та Хартонівської бібліотек, а сільські голови Добрівлян (Гошовський Ярослав Володимирович),   Летячого (Бесащук Микола Михайлович), Садок (Драган Марія Михайлівна), Лисівців (Мокрицька Марія Ярославівна) виділили кошти для придбання металопластикових вікон та заміни їх у сільських бібліотеках.
     Керівник СТОВ «Добробут» - Розлуцький Мирослав Васильович допоміг у придбанні матеріалів та встановленні підвісної стелі із сучасним електроосвітленням у приміщенні Дунівської сільської бібліотеки, а приватний підприємець Степан Михайлович Навольський, голова Громадської ради районної ЦБС, допоміг коштами для заміни дверей у районній бібліотеці і в ремонті та оновленні 40 крісел.
      За сприяння сільських голів Добрівлян, Поділля, Шипівців, Блищанки, Угриньківців, Устечка, Ниркова та селища Товстого до бібліотек передається преса, яку передплачують за бюджетні кошти.
    Керівник ПОП «Золота нива» Микола Михайлович Долотко постійно сприяє у передплаті преси для Буряківської бібліотеки-філії і закупив книги на суму 3,5 тисячі гривень.
   Мирослав Васильович Розлуцький – керівник СТОВ «Добробут» передплатив газети для Дунівської, Щитівецької і Вигідської бібліотек, а також виділив кошти на придбання книг для Дунівської та Кулаківської бібліотек.
   Сільський голова Устечка Тухлінович Ігор Степанович разом із керівником ТОВ «Агрополіс» Гошуляком Володимиром Орестовичем також подбали про зміцнення матеріальної бази сільської бібліотеки. За кошти аграрного підприємства закуплено 67  нових книг, придбано лінолеум, встановлено пластикове  вікно, проведено ремонт електроосвітлення.
    Товариство «Агрополіс» (Гушуляк В, О.) передплатило пресу для Свершківської бібліотеки – філії.
   Сільський голова Шипівців Золота Ліля Іванівна разом із керівництвом ПП «Шипівське» сприяли у передплаті преси для  бібліотеки- філії та у  придбанні електроконвектора для обігріву приміщення.
  За сприяння пароха церкви Архистратига Михаїла о. Ігоря Леськова    (смт. Товсте)  та церкви Покрови Пресвятої Богородиці о. Івана Сендзюка   (м. Заліщики)  бібліотечні установи отримують духовну пресу, а також інші періодичні видання.
   Адресуємо слова вдячності  постійним спонсорам бібліотек – підприємцям-братам Іванові, Степанові та Миколі Навольським і їх родинам, матеріальну підтримку яких ми по-особливому відчули під час проведення  Всеукраїнської літньої школи «Адвокація у стилі ЕКО», за участю колег- бібліотекарів із   10-ти областей України.
    Щиро дякуємо також авторам, підприємцям- спонсорам, усім добродійникам – читачам за подаровані авторські видання, книги із власних бібліотек, а також керівникам та колективам навчальних закладів, організацій та установ району.
    Нехай Різдвяна зоря запалить у Ваших серцях вогонь віри та любові, надії та оптимізму, наснаги і невичерпної енергії.
   Нехай Новий рік і Різдвяна святкова пора принесуть у кожну оселю злагоду, достаток, у родини – міцне здоров’я, душевне тепло та щастя, а на рідній землі – МИР.

Немає коментарів: