вівторок, 16 жовтня 2018 р.

Зупинися мить, щоб згодом стати вічністю


Напередодні Дня художника учнівсько-студентська молодь, яка проводить своє дозвілля у Клубі творчої молоді, побувала на зустрічі з мистецтвом у Заліщицькій школі естетичного виховання.
         Хтось творить красу словом, хтось звуком, а хтось – кольорами.
        Заліщицький край завжди славився  художніми талантами. Зачатки творчої сили є майже в кожного, потрібно лише створити умови для їх розвитку.
         В художній школі продовжують і примножують цей особливий дар – творять високе мистецтво і навчають цьому інших.     

Присутні ознайомилися з роботами юних художників, а також на свято завітала майстриня із Теребовлі – Холод Наталія Зеновіївна.

         Наталія Холод – професійний художник, майстер художньої обробки шкіри демонструвала виставку власних робіт: сумочки, гаманці, портмоне, козацькі набори, костюми, оздоблені речі та багато іншого.
         Гостя розповіла про історію створення експонованих виробів, також поділилася досвідом свого творчого становлення, розпочавши його від навчання у Косівському коледжі декоративно-прикладного мистецтва.
         Наталія Зеновіївна –  викладач Теребовлянського вищого училища культури. На виставці були представлені дипломні і виставкові роботи студентів цього навчального закладу.
         Зі щирими та сердечними вітаннями до учасників свята звернулася Лілія Вонс – керівник Клубу творчої молоді центральної бібліотеки, а також: Пшик Тетяна, Ніколаєва Інна, Райляну Діана, Коханюк Ірина, Кілик Анастасія, Галько Діана, Воробець Оксана, Афоніна Анастасія, Бойчук Оксана, Монастирська Христина, Якимець Анна – обдарована молодь.

         У пам’яті всіх учасників цього заходу залишиться на довго незабутня згадка і позитивні емоції від спілкування з мистецтвом.

Немає коментарів: