середа, 15 грудня 2021 р.

30 вересня Всеукраїнський день Бібліотек!

 


30 вересня, у Всеукраїнський день бібліотек, зі словами привітань та цінним дарунком, а саме - багатофункціональним пристроєм, завітали до бібліотеки заступник міського голови з гуманітарних питань Олеся Кирилюк, начальник відділу культури, туризму, молоді та спорту Оксана Безушко . На адресу бібліотечних працівників лунали музичні вітання від спеціаліста відділу культури Сергія Костюка.

Також щиро привітали нас члени Громадської ради бібліотеки – Степан Навольський , Йосип Децовський, і колеги з Міського будинку народної творчості та КП «Заліщики туристичні».


До дня бібліотек ми отримали подарунки від давнього мецената і друга Василя Лопуха із США- дитячі книги Ксенії Мезо-Запорожець. Власні книги для бібліотеки подарувала Ірина Вікирчак - «Альгометрія: поезія», «Потяг часу : Чернівці-Прага-Шіен», "Про що вона мовчить книжка, написана жінками для жінок».
Мойсеюк Ігор Мар`янович, заступник начальника Державної служби України з лікарських засобів та контролю за наркотиками в Чернівецькій області завітав до нас з книгами із власної бібліотеки. Серед подарованих книг: художні твори, історичні видання, книги польською мовою.
Книга подарована бібліотеці - подарунок для багатьох, адже тут її прочитає не один десяток користувачів. А дарування книг - це давня форма доброчинності та джерело поповнення книжкового фонду. Можливо, ця книга буде комусь у пригоді, спонукає замислитись, дасть пораду та просто стане гарним співрозмовником.
Сучасна бібліотека неможлива без сучасної техніки і її нам також подарували, це кольоровий пристрій «EPSON» так необхідний для оформлення наочності та організації роботи бібліотек ОТГ.
Щиро вдячні нашим добродіям!

Немає коментарів: